Listen online

DJ Sunny a.k.a. Sandman
Истинското му име е Светослав Стоянов. Занимава се с музика от 10-годишен. 
След 2-годишно обучение в оld school школата на покойния Красимир Петров (Бибабибаб) и Данчо (рап) Георгиев, Енчо Чакъров и Петко Петков  (Дядо Петко) идва и първото му самостоятелно участие през февруари 1989 г. 
Година по-късно попада в компанията на DJ Bobby I (1966-1993), от когото се учи на дикция, миксиране на песни, подредба и представяне на цялостна дискотечна програма.  
Работил е в над 50 клуба в цялата страна.
От 2002 г. става резидент на варненския клуб Exit , за който работи 7 години. Следват клубове като Copa Cabana,  Грамофон, Disco Legend, Enigma, Liqueur, Dope, Jim Beam, Morgan's Bar и др.
През последните 5 години е и в екипа на The Voice radio, където има собствено шоу всяка събота от 19:00 до 21:00ч. От лятото на 2016 е резидент на La Cubanita beach bar. 

Freestyle DJ с иновативен подход към всички стилове музика и гаранция за модерно звучене.

 

 

DJ Happy One е роден в София на 24 Декември 1982 г.
С DJ-ing се занимава от лятото на 97-ма. Любимите стилове на DJ-я са Dance, House и Retro, но работи еднакво добре във всички музикални стилове.
Работил в клуб Маракеш, клуб Дупката, бар Струма, клуб Инсигния, радио Вива, радио Кис ФМ, радио Мила, радио Кракра, радио Перник ФМ, радио Екстийм, радио Хит 7 и още десетки клубове и радиостанции. Автор е на музикално радиошоу "Happy Hour" в което са гостували повечето популярни български диджеи и продуценти на клубна музика. 

От лятото на 2014 г. Започва работа в La Cubanita En El Mar Свевти Влас, а след това и в радиото на популярната верига заведения "La Cubanita".

 

facebook

За контакти: 0899 368629

 

 

 

Foodpanda

Онлайн резервации

Android & iOS

    

Follow us